Følg

Velkommen til Aqoola Help Desk

Denne Quick Guide henvender sig til nye brugere af Aqoola Workflow og beskriver hvordan man opretter sig som bruger i Aqoola Help Desk og får adgang til hjælpeguides og support.

AQG - Velkommen til Aqoola Help Desk

For at få det fulde udbytte af mulighederne i Aqoola Workflow skal du have adgang til Aqoolas Help Desk (aqoola.zendesk.com).

Her finder du videoer og manualer som gør det nemt for dig at arbejde i Aqoola. Hvis du har brug for hjælp kan du kontakte supporten på support@aqoola.zendesk.com. Det opretter automatisk en supportsag og du får hurtigt svar. Når du er logget ind har du altid overblik over nuværende og tidligere supportsager.

For at komme i gang skal du gøre følgende:

Opret dig som bruger:
Gå på https://aqoola.zendesk.com
Klik på “Log ind” i øverste højre hjørne

Klik på Tilmeld

Udfyld formularen

Så vil du modtage en mail med et link, som du skal klikke på.

Når du har klikket på linket, vil du blive omdirigeret til Helpdesken hvor du skal angive en ny adgangskode.

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.
Drevet af Zendesk